Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Törvény elõtti egyenl&o
  2007-09-27 22:03:29, csütörtök
 
  KISGÖMBÖC

Törvény előtti egyenlőtlenség


Nem tehet túl sokat az egyszeri magyar. Befizeti egyre magasabb adóját, vagy nem fizeti be és retteg, mikor viszik a szalmazsákját. A szocialistákhoz közel álló úgynevezett vállalkozók - van belőlük tucatszám -, nem fizetik az államnak járó kötelező apanázst, és mint újabban kiderült, csalnak, lopnak, hazudnak, jogerős bírósági ítélettel a farzsebükben bujkálnak. S nem rettegnek. Nincs mitől. A Nagy Testvér - kiváltképpen, ha sötét titkok tudója az illető -, szorosan fogja a kezüket. Van mit tanulnunk tőlük. Tanács: lépjünk be a pártba, vagy legyünk ,,szocialista közeli vállalkozók".




Vadász.
Zuschlag.
Kabai.

Díszes társaság. Vadászról kiderült - legalábbis a szakértői vélemény szerint -, hogy valóban éles lőfegyvert fogott rá a ,,suhancra" még nyáron Budapesten, miközben önmagát hatósági személynek képzelve személyazonosságának igazolására szólította fel a biciklis futárt az egyszerű, mindennapos konfliktus után, amely a bringások és autósok között megesik. Vadász másik szakértői véleményt kér, remélhetőleg olyat - teszem hozzá, amely tagolva állítja: j-á-t-é-k p-i-s-z-t-o-l-y volt nála akkor. Ez az ember tényleg hülyének nézi a másik tízmilliót?

Zuschlag már előzetesben. Úgy tűnik, hiába jár tisztázni a helyzetet nem is oly régen Lendvai Ildinél, a fellegek egyre csak gyülekeznek, sőt, egyre sötétebbek is. Haragosak. Mondhatjuk: tökéletesen mindegy, hogy Ildi mit gondol, s hogy van-e bizodalma az ifjú titánban. Nagyon úgy tűnik, a szerkezetet lassan de biztosan kikezdi a rozsda. Ez ugyan árt az MSZP-nek de nem akkorát, mint azt előre gondolnánk. Egyrészt, a helyzet túlságosan komoly, hiszen az ügybe belekeveredhetnek jelenleg is fontos pozíciókban ,,dolgozó" politikusok, másrészt a szocialisták egyszer már elkövették - mit egyszer! - azt a politikailag súlyos hibát, hogy Zuschagot nem tették ki a pártból. Most feltehetőleg megszabadulnak a ballaszttól. Két választás is közeleg, demokraták hada várja, hogy képviselő lehessen.

Ebbe a levesbe Zuschlag-féle alakok könnyen beleköphetnek. És vegyük a néplelket is: érdekel ebben az országban bárkit is, hogy gyakorlatilag mindent felfal a korrupció, az állami bűnözés? Tisztulni, tisztulni, tisztulni!

A kiskunhalasi kiskirály mindenesetre sütögette tovább a maga pecsenyéjét, amely a jelek szerint odaégett. Az edény kisuvickolásában még Gyurcsánynak is szerepe lehet; már be is idézték tanúnak, meghallgatták, melynek során - mint felelős kormányfő és normakövető állampolgár -, úgy reagált: frissíti a memóriáját, de áll a hatóságok rendelkezésére.

Egy azonban biztos: a rabláncon nem éppen jól mutató Zuschlagnak fel kell készülnie arra, hogy huzamosabb időt kell viszonylag kis helyen eltöltenie.

Reméljük, nem klausztrofóbiás, mint a jó öreg Kabai. Ami Veres volt üzlettárásnak ügyében az elmúlt hétvégén történt, több mint vérlázító. Hónapok ót arról cikkez az ellenzéki sajtó (betiltani!), hogy Kabainak már meg kellett volna kezdenie az egyszer már halasztott, adócsalásért kiszabott börtönbüntetését.

Eszében sem volt.

Elbújt Lipótmezőn. És valahogy senkinek sem volt fontos, hogy megtalálják, sőt mint kiderült, a hatóságok tudták, hol lapul a szabadságszerető ,,vállalkozó". Ha nincs médiafelhajtás, ha nem transzparens a rendőrség impotenciája, Kabai még ma is a televíziós szobájában ,,kezelteti magát bezártság-fóbiája ellen". Ilyen van mindenkinek, ki a hűvösre készül. Mert hogy akkor szombaton a yard nem igen akart megmozdulni. Nem volt fontos, hogy egy adócsaló a helyére kerüljön. Mert az ,,új rend" csak azokra érvényes, kik meggondolatlanul a Bosnyák téri piacra mentek ki árulni egy kis ezt meg azt, de nem volt számlatömbjük, így az államkasszába nem folyt be az a pár száz adóforint.

Az ,,új rendben" be kell lépni a szocialista pártba. Volt ebben az országban egyszer már 800 ezres párttagság. Zuschlag - a nagy szervező -, egyelőre ugyan fapados szolgáltatást vesz igénybe - így a toborzás akadozhat-, ne várjunk a kinyújtott kézre.

Menjünk, írjuk alá a papírt, szívjuk be a ,,biztonság" zamatától mézédessé vált levegőt!
Majd kezdjünk el ügyeskedni.
Csak a magunk szintjén, mert a kisgömböcök előbb-utóbb kidurrannak.
Farzsebben a fésű, plusz tagsági biléta.

Mi jöhet még?

2007.09.26.

A Dawn
E-mail: ckdawn@gmail.com

Forrás: PR Herald
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kisuvickolásában, börtönbüntetését, meggondolatlanul, szabadságszeret, klausztrofóbiás, szocialistákhoz, rendelkezésére, médiafelhajtás, megszabadulnak, gyakorlatilag, üzlettárásnak, szalmazsákját, számlatömbjük, beleköphetnek, államkasszába, szolgáltatást, meghallgatták, farzsebükben, transzparens, politikailag, mindenesetre, impotenciája, szocialisták, kiskunhalasi, gyurcsánynak, kiváltképpen, adócsalásért, pozíciókban, politikusok, zuschlagnak, pecsenyéjét, állampolgár, kisgömböcök, ballaszttól, kidurrannak, vállalkozók, egyszeri magyar, szocialistákhoz közel, államnak járó, farzsebükben bujkálnak, biciklis futárt, ember tényleg, másik tízmilliót, fellegek egyre, ifjú titánban, szerkezetet lassan, helyzet túlságosan, ügybe belekeveredhetnek, szocialisták egyszer, politikailag súlyos, levesbe Zuschlag-féle, országban bárkit, Nagy Testvér, Lendvai Ildinél, Elbújt Lipótmezõ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  György napra  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam Krisztina b...  Rögtön puha Mézes Krémes  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Az idő elsodorja létezésünk  Vannak arcok  A föld szépségéért  Életművészet  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Kellemes esti időtöltést  Volt egy...  Ébredj  Paul David Tripp Április 24  A könnyek összegyűjtése  Irgalom és ítélet  Idézetek a barátságról  Miért nem menti meg Jézus...  A keserű igazság  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Emlék  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Semmit ne higgy el  Búzaszentelés  Emlék  Egyszerűen  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 25  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Az Európai Unió is foglalkozik...  A lelki élet nem arról szól, ....  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egyszerűen  Paul David Tripp Április 24  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Becsüld meg azt amid van,...  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egyszeri magyar, szocialistákhoz közel, államnak járó, farzsebükben bujkálnak, biciklis futárt, ember tényleg, másik tízmilliót, fellegek egyre, ifjú titánban, szerkezetet lassan, helyzet túlságosan, ügybe belekeveredhetnek, szocialisták egyszer, politikailag súlyos, levesbe Zuschlag-féle, országban bárkit, állami b&ucirc, kiskunhalasi kiskirály, maga pecsenyéjét, jelek szerint, edény kisuvickolásában, hatóságok rendelkezésére, azonban biztos, elmúlt hétvégén, ellenzéki sajtó, hatóságok tudták, televíziós szobájában, helyére kerüljön, szocialista pártba, országban egyszer, nagy szervez&otilde, toborzás akadozhat&#8211, kinyújtott kézre, magunk szintjén, kisgömböcök el&otilde, kisuvickolásában, börtönbüntetését, meggondolatlanul, szabadságszeret, klausztrofóbiás, szocialistákhoz, rendelkezésére, médiafelhajtás, megszabadulnak, gyakorlatilag, üzlettárásnak, szalmazsákját, számlatömbjük, beleköphetnek, államkasszába, szolgáltatást, meghallgatták, farzsebükben, transzparens, politikailag, mindenesetre, impotenciája, szocialisták, kiskunhalasi, gyurcsánynak, kiváltképpen, adócsalásért, pozíciókban, politikusok, zuschlagnak, pecsenyéjét, állampolgár, kisgömböcök, ballaszttól, kidurrannak, vállalkozók, szerkezetet, gyülekeznek, tökéletesen, szocialista, igazolására, megtalálják, mindennapos, úgynevezett, megmozdulni, mindenkinek, budapesten, konfliktus, szólította, tízmilliót, mondhatjuk, túlságosan, elkövették, gondolnánk, demokraták, személynek, sötétebbek, memóriáját, halasztott, párttagság, szobájában, huzamosabb, eltöltenie, viszonylag, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.